Monday, April 11, 2011

MAHARAJA LAWAK + AF9 = JOZAN :D kuikuikui

assalamualaikum kalian semua (bahase baku) .
DAH LUNCH belum korang? adesss .. ra memang hari ni! agak malang :)) TELUR DADAR boleh hanguss. ngee .. ni semua gare-gare kamal Iglesias. balas-balas comments punyer pasal :D

ASTRO! ASTRO! ASTRO! 
bile hujan mula lah buat hal .. itu yang paling ra *tettttttt macam nak maki .
nasib baik laa starmovie die ok lagi! yang hbo.. cerite tah pape.. asyik-asyik repeat! adesss! BAYAR KENA SHARP SETIAP BULAN*KALAU TAK 'POTONG!! *tuttttttt
ASTRO RIA lagi laa jangan cerita laa sejak ade AF ni!! ulang-ulang-ulang-ulang .. ngeee


AKADEMI FANTASIA VS MAHARAJA LAWAK?
majoriti pilih MAHARAJA LAWAK. AF mcm busan! maybe baru first konsert kot. :))
ntah laa,tunggu je la final! baru nak gegar .. #ERUL pon mcm ok tak.ok tak je... pelik-pelik-pelik.
sepatutyer pengetua AMY SEARCH ni .. students die pon mesti laa hebat-hebatkan.. ni *tetttttt
SERIUS RA *RASE MENTOR LAGI BETTER :))
ADLIN: dulu dok mengkritik orang sedap! sekarang turn anda pulak.. HAHAHA :))

JUARA!
NAIB JUARA!

KE-TIGA
SAGUHATI :))

MAHARAJA LAWAK :D *terBAIK-terBAIK :D
dengan JOZAN. SEPAH. NABIL . JAMBU. BALAS. memang mantop.
kepadaian pihak astro : "saje je die suruh beli pakej mustika tu! semata-semata nak tengok MAHARAJA LAWAK ni! memang *EXCELLENT! die promote kat prima tuptaptuptap kat mustika pulak . heheh :D
so.. korang kene lah beli pakej mustika tu.. tak mahal pon! :D
ra dah tetapkan dah :)) kalau tak percaye tunujk final nati! llalalalallalalala
K,AR sergio dah paggil tu!! *MARIMAR TIME. ahhhh

3 comments:

  1. tak sempat nak tengok :( HUAHAUAHA

    ok ok jozan best !

    ReplyDelete
  2. yeyeahhhhh best gila gila geli :) ALALALLAA

    ReplyDelete