Monday, April 25, 2011

memang TABIK SPRINGG blogger-blogger macam ni!

SALAM READERS :)) dah waktu lunch ni :)) korang dah lunch belum?
dunia blogging makin hari makin *tetttttttttttttttttttttt . *biarlah kite berblogging bukan atas dasar populariti.
macam entri ra yang INI so malas nak repeat lagi!!

rase nak sepak-sepak je kau :P kah.kah.kah.kah *tak takot pon :p
tahu la . kau tinggi aku rendah je :D aku terlalu kecik dalam dunia blogg ni. HEHE :P

ade la sorang blogger ni! *memang rase nak tembak die *ok.ok MEMANG DIE TOP bloggers. tapi nurulbadiah lai ni lagi hot dan top :)) tapi die tak belagak pon mcm org tu :P
nurul badiah ni SEJUTA KALI LAGI CANTIK dari kau :D
tweet jgn cite la . di lgsung ta penah RT pon ... *taik bukan nak mghrap sgt tapi . ape laaa salahyer reply tweet ra tu ... ngeeeee . rase nak UNFOLLOW je blog je :))

tapi bak kate "cik sengalman o name manje die cik udin ni @ hoho.. jgn unfollow.. tak elok.. bia org buat jaat ngn kite, kite jgn balas.. haha sabo jee.. KLIK SINI .

SO den saboo je la :P
bukan seorang taw. bukan dua orang jugak tapi 5 org stakat ni blogger yang ra kenal la :))) peacee!
NI BARU CHAT sikit dgn dorang! btw : thankss taw : dip terharu ni :))

ra bangge pulak jadi membe dgn blogger top ni :))
kamie EIGHTEEN :)) tu yang suke tu :

DAN SPEACIAL ONE DEENYAUDEEN SABRI..

hehe. stop sini dulu la.. marimar dah start tu

OH SERGIO :))
fulgoso : kau punyer :P

MEH SINI TEKAN LIKE kalu suke :))

6 comments:

  1. gahaha. terharu ni. nak menangis. sobsob. hihi. ;p

    ReplyDelete
  2. haha apesal tibe2 aku masok senarai lak.. aku xsepemes diorang la.. haish =='

    ReplyDelete
  3. HAHA :))

    kuikuikuik :))
    kyeri kau lebih2 pulak :P
    untung la pemes :))

    ReplyDelete
  4. cik udin :
    HAHA .. you al most the best :))

    ReplyDelete