Monday, May 16, 2011

SAITO COLLEGE here i come- CHINESE.CHINESE.CHINESE!

assalamualaikum readers ! salam-salam-salam. salam satu malaysia (bak kate teacher sharmila)
ngee.. lame kot tak menaip ni! buzy sikit semenjak bermenjak ni.
hope. readers ra semua sehat-sehat belaka. hendakyer. hehe


ape macam korang punya ipta? ok? bile masuk? bile? lalallaalalalallalalal.. stop it cakap pasal tu dengan ra ok! MALAS! MALAS nak dengar.


ok.ok ra nak story kat korang ni.. first day ra di SAITO COLLEGE! lalalalalalala..
excited. takut. teruje. nightmare. semua ade! semua ade! hehe..
yup! finally  masuk jugak saito tu :D * kawan ramai cakap  nape tak pi kptm tu . nape tak masuk form6 je.. nape tak tggu poli . kenape? kenape? *sory dear, ra bukanyer tak nak dengar pendapat korang ke ape ke. tapi malas laa. malas.AKU DAH MALAS. NAK AMEK TAHU HAL GOVERNMENT DAH!
bukanyer ra kaya ke ape ke.kau kaye bole la nak masuk ipts ni! * KAYA TANG MANE? . itu semua pikiran sempit malaya. aishhh.aishh.. biaq pi laa kau nak cakap ape.. yang penting that's me : SITI NOR SHAHIRAH ROSLI.


SAITO! SAITO! SAITO!


ok.ok dari first aku kenal saito dari senior sorang ni :D HAHA. tak nak best pulak saito ni. tanpe beliau MOHD RAZUWAN maka ta kenal la ra akan kewujudan SAITO COLLGE ni!!


btw : interview UITM memang terbaik!!  WALAUPON RA TA DAPAT JADI PELAJAR TAK SITU (UITM). RA AKAN MENGAJAR DEKAT UITM tu .. ra akan buktikan kaT semua. expcilly lecture  ID kat sane... wait k.. here i come. hehehe..
lagi pon dekat saito tu ade lecture uitm jugak :)) *yes! yes! prof.amir. nampak macam fabulous.. nanti first class id ra nak rapat dengan die laaa. biar die tahu ra ni sipii-sipiii je nak dapat uitm :)) hehe
lupekan perkara lepas! 


TINGGALKAN KESEDIHAN DAN KEGAGALAN DI BELAKANG ,KEJARLAH KEGEMBIRAAN DAN KEJAYAAN DI HADAPAN,”.


biasa laa kan. first sampai mesti wajib daftar. itu ini... jejak je college saito tu ! chinese! chinese! gerun jugak ra tadi ... soo cool dulu .. time nak isi form.. masyaallah ... chinese jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... oh may god. .adehh.. kalau yang bertudung, jangan cerite laa... ra sorang je..
btw : ibu kate tape kakak. buktikan dalam-dalam berkawan dengan dorang ni ... imej islamic mesti kekalkan.. HEHE. biar menjadi seorang yang profesional yang disegani .. berjaya dunia dan akhirat!! * makin semangat ra dengar!
mule-mule masuk semua blur-blur je.. yela masing atde kawan kan.. after introduce self... masing-masing dah tunjuk belang . hehe. best gile time tu .. sangat best! baru ra tahu perangai masing-masing. mule-mule malu konon. HAHA.





antare name cina: yang ra ingat SHIWAWA-haha.kureng-kureng name ra jugak SHIRA :) 
bak kate tok wan : cina ni maju sikit. lebih baik bercampur sikit dengan mereka, tapi be your self. tak payah nak ikot perkara negatif dorang .positif tu ikot! hehe
thankss tok wan ;D             
prof semuayer mantop-mantop ;D
BAIK-BAIK kot! boleh cakap malay lancar,tade pelat-pelat. salute ra  tengok.


TIME ORIENTASI TADI :



dan lain-lain tak bace lagi! HAHA
time COLLEGE TOUR tadi : fuhh macam berada kat limkokwang pulak... tak nak canggih manggih pulak... studio2 memang first class la..


nanti ra upload pic k .. kasie market sikit. the best one SAITO!
thanks semua kasie support kat ra :))
AWESOME LA KORANG :D nak tidor awal ni..
terima kasih BANYAK-BANYAK k!
undilah DAIM UNTUK MASA DEPAN!! HAHA 



MEH SINI TEKAN LIKE kalau suke :)) 

3 comments: